Smiley

 Smiley, pe numele sau real Andrei Tiberiu Maria, s-a nascut in 27 Iulie 1983, in zodia Leu.  Dupa 5 albume de succes cu SIMPLU, trei albume ca artist solo, importante premii muzicale, aparitii in filme si numeroase turnee nationale, Smiley este cu siguranta cel mai apreciat pop star din Romania.  In 2008, Smiley a lansat primul sau album solo.

  “In lipsa mea“, care a fost premiat cu un disc de aur si cu distinctia “Best album” la Romanian Music Awards. 

Primul single de pe albumul “In lipsa mea“ a fost declarat “Best song” si i-a adus lui Smiley titulatura de “Best solo artist”. Extras-single-urile de pe acest album, care au ocupat primele locuri in topuri, sunt: “Designed to love you” ,“Am bani de dat”, ”Preocupat cu gura ta” si “In lipsa mea”.

Anul 2013 aduce lansarea celui de-al treilea album solo, “ACASA”. De pe acest album, Smiley lanseaza single-urile “Dead man walking”, “Criminal”, feat-ul cu raperul turc Kaan si “Acasa”. In martie 2014, Smiley concerteaza la Sala Palatului, in fata a peste 4000 de spectatori. Mega-concertul s-a numit “ACASA”, iar pe scena au urcat, printre altii, Simplu, Alex Velea, Cabron, Guess Who, Don Baxter sau Pavel Bartos.  Desi muzica ii ocupa cea mai mare parte din timp si energie, artistul isi valorifica si calitatile de producator al mai multor artisti romani si abilitatile de entertainer, facand parte din doua show-uri TV foarte populare in Romania .

Adda

ADDA, pe numele sau real Ada Alexandra Moldovan, s-a nascut in 1992, in zodia Pesti.

La varsta de 15 ani a reusit sa stranga milioane de vizualizari cu o piesa compusa de ea.

Dupa multe ore de studio si lectii de canto a castigat, in anul 2010, locul 2 la concursul de compozitie Battle Of Songs.

Piesa ”Minti murdare” a fost scanteia care i-a produs avantul muzical si a adus-o in studioul lui Marius Moga.

Loverboy (remake-ul piesei ”Minti murdare”) este coloanasonoraa filmului cu acelasi nume, o colaborare de succes intre artista si PachaMan.

Un an mai tarziu au urmat colaborari cu CRBL si Zhao. Piesele ”Petre” si ”Bani din cer” au intrat imediat in heavy rotation pe toate posturile de radio si tv din Romania.

Primul single oficial se numeste ”Seara tarziu”, iar compozitia este semnata de catre Adda si Marius Moga.

Piese din portofoliu: Adda feat. Pacha Man – Loverboy, CRBL feat. Adda – Petre, CRBL feat. ADDA & Raku – Usor usor, Adda – Iti arat ca pot, Adda - Sunt Bine .

Nicole Cherry

Nicole Cherry, pe numele sau real Ghinea Janina Nicoleta, este o tanara artista de origine romana, cunoscuta datorita melodiei "Memories".  Nicole Cherry s-a nascut la Bucuresti la sfarsitul anului 1998.

La doar 14 ani Nicole Cherry a devenit un fenomen pe piata muzicala din Romania, aducand un suflu nou, odata cu lansarea videoclipului "Memories". Stilul reggae se potriveste atat de bine artistei, incat la inceput a fost perceputa ca fiind o artista internationala.

Am aflat din interviurile acordate in presa ca este un sagetator foarte amibios, a studiat canto de la varsta de 10 ani si a participat la numeroase festivaluri de muzica. Studiaza la Colegiul de Arte "Dinu Lipatti", sectia de percutie si pian.
Cea de-a doua piesa lansata de Nicole Cherry a fost "Yes, I can" de asemenea un succes pentru tanara artista. A urmat "Phenomeno" si  "Vara Mea"  .

NICOLETA JANINA GHINEA
NICOLETA JANINA GHINEA

Vizitatori

follow us on facebook

Vremea