EMISIUNI

RE-PLAY

cele mai bune clipuri selectate cu mare atentie de catre noi. Melodii in premiera sau hituri actuale nu conteaza atata timp cat le fredonezi in fiecare zi, si le vezi non-stop in Re-Play.

 

 

 

HIT CLASSIC

videoclipuri ce au facut furori in trecut dar care  nu au fost uitate nici astazi .Le revezi din nou dupa multa vreme numai in Hit Classic.

 

 

 

 

 DUOCLIPS

un format deja binecunoscut asa ca nu mai avem ce comenta: un artist doua videoclipuri .

 

 

 

 

 

 TOP-10-ATOMYX

tot ce e nou si actual, tot ce merita vazut intr-o confruntare a hiturilor . Zece piese clasate dupa numarul de difuzari pe post dar si dupa numarul de cereri din partea voastra, le gasesti in top10atomyx .

 

 

 

 

 MUSICBOX

iti facem cadou o cutie muzicala ce iti aduce videoclipuri in premiera, cele mai Hot si mai Fresh piese ale celor mai indragiti artisti romani le vezi pentru prima data doar aici.

 

 

 

 

 

 STARMYX

toti artistii straini ti-au dat intalnire intr-un mix care sigur te va pune la curent cu tot ce e nou in muzica din afara. Asigura-te ca nu pierzi nici un star in StarMyx.

 

 

 

 

 

 TRAILER-RO

noi iti dezvaluim care sunt noile premiere ce ruleaza la cinematograf , iti prezentam  cele mai bune secvente din film iar tu alegi daca iti place sau nu , insa pentru a-ti da seama fii cu ochii pe trailerro.

 

 

 

 

 GOLD-COLLECTION   

iti prezentam cele mai bune piese, adevarate tezaure muzicale pe care cu siguranta vrei sa le revezi iar si iar.  Asadar nu ratati colectia noastra de aur.

 

 

 

 

  SUMMER DAYS

intra in atmosfera estivala cu o emisiune de sezon ce va propune sa vizionati cele mai racoritoare ,fresh, si tari  videoclipuri de vara. Mare, Soare, Distractie, de toate ai parte numai in zile de vara.

Vizitatori

follow us on facebook

Vremea

Newest Members

Recent Forum Posts